Een BB-Chum overhemd voor vaderdag

Waar mijn kast vol hangt met jurkjes, hangt deze bij Maik vol met overhemden. Daarom passen we vast goed bij elkaar: hij een overhemden tic, ik een jurkjes tic 🙂 Serieus, we hebben er een neus voor. Ik weet altijd wel een leuk jurkje of een leuk overhemd te spotten. Zo ontving ik laatst een persbericht van het merk BB-Chum en ik was meteen verkocht. Wat een toffe patroontjes! Dus wilde ik een BB-Chum overhemd voor vaderdag voor Maik. Was nog best lastig kiezen.

Hoe is BB-Chum ontstaan?

Martijn, één van de oprichters van BB-Chum, kocht in diverse wereldsteden overhemden met bijzondere patroontjes. Daar kreeg hij zoveel complimenten over toen hij weer in Nederland was, dat hij bedacht dat hij daar iets mee moest gaan doen. Er ontstond een samenwerking met Peggy, een vriendin van zijn vrouw, die tevens een voorliefde heeft voor mannenmode. Het idee voor het ontwikkelen van een eigen merk ontstond, en niet lang daarna kreeg het idee vorm.

Waar komt de naam vandaan?

BB-Chum staat voor Benner Both Chum. Chum betekent “vriend” of “kameraad”. Wat ze bedoelen is dat niemand klant is, maar gewoon net als zij, iemand met een passie voor toffe overhemden. Je hoort er gewoon bij, bij de club van bijzondere, toffe mannenoverhemden als je er eentje (of misschien wel veel meer!) BB-Chums in de kast hebt hangen.

Prijs/kwaliteit verhouding

BB-Chum overhemden vinden de verhouding tussen prijs en kwaliteit superbelangrijk. Elk overhemd is door hen zelf goedgekeurd. Kleur, finesse, kwaliteit en contrasten plus aparte details zijn de de kernwoorden die deze overhemden goed omschrijven. Ze wilden een merk op de markt brengen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook betrouwbaar. Dat is wat mij betreft gelukt, want de overhemden zijn echt mooi. Ze vallens soepel, hebben hele kekke en bijzondere prints waardoor ze echt opvallen en ze dragen fijn. Maik en ik zijn fan!

Een BB-Chum overhemd voor vaderdag

Is een BB-Chum overhemd ook iets voor jouw partner voor vaderdag? Dan raad ik je aan zeker eens een kijkje te nemen op de website. Wat ik zo leuk vind aan al die printjes, is dat je kunt kiezen voor een print die past bij de papa waar het om gaat. Ik heb de overhemden die ik het leukste vind voor je op een rijtje gezet. Ik ben eigenlijk heel benieuwd welke jullie het leukste vinden!

  1. Hollandse geveltjes op een overhemd. Je bedenkt het niet, maar leuk toch? Ik vind ‘m supertof.
  2. Voor de rockende papa’s is dit overhemd natuurlijk een musthave. Gitaren, drumstellen, het is er allemaal. Cool!
  3. Papa’s die van zeilen houden kunnen niet zonder een overhemd met zeilboten. In mooi zeeblauw natuurlijk.
  4. Zeepaardjes! De hit van de zomer, always. Zulke schattige diertjes en reken maar dat het vrouwen aantrekt, zo’n printje.
  5. Voor deze print moet je echt even doorklikken, want hij is niet goed zichtbaar hierboven, maar het is een hele toffe voor de koks en culinaire lekkerbekken. Hij staat vol met kookgerei, maar niet te opvallend, gewoon grappig.
  6. Helaas is deze er niet meer in alle maten, want ik plukte ‘m uit de sale (wel spotgoedkoop!). Ik vind ‘m gaaf, met de botanische trend in gedachten.
  7. Oranje ruiten, ik hou er best van, zeker met Koningsdag is dit een leuke. Je kunt ‘m prima de hele zomer doordragen, voor van die dagen dat korte mouwen het net even niet zijn.
  8. Hou je van retro, dan is dit een overhemd naar je hart. Vrolijke cirkels in verschillende kleuren en maten.

Onthouden!

BB-Chum is een overhemden merk om te onthouden. Zonder twijfel. Ze hebben op de website een gedeelte met de nieuwste printjes, maar vergeet ook niet om even in de sale te spieken. Zie je daar iets leuks wat net in de juiste maat is, dan ben je mooi de helft goedkoper uit. Veel shopplezier!

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #176
Volgend artikelWinactie: maak kans op een Sony Noise Cancelling headset t.w.v. €380,-
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in