Earthlings jurkjes uit Nieuw Zeeland

De Earthlings jurkjes uit Nieuw Zeeland had ik al vorig jaar gespot. Ze leken me perfect voor ons smalle meisje, en bovendien nog organic ook. Leuke modelletjes, hippe kleurtjes en niet te schreeuwerig. Gewoon simpel en mooi, fijne jurkjes voor naar het strand of gewoon draagbaar naar school op een mooie dag. Toen ik hoorde dat Bij Izzy deze jurkjes naar Nederland haalde, was ik ongeveer de eerste die er eentje reserveerde. Ik lag zowat op de deurmat te wachten toen ik wist dat mijn bestelling verzonden was en toegegeven: ik werd nog enthousiaster toen ik het jurkje in het echt zag. Prachtige stof, mooie kwaliteit en het past onze Sterre perfect. Mooi niet dat ik ‘m in de kast laat liggen tot het mooie weer komt. Met een shirt met lange mouwen en maillot er onder kan ie nu ook al heel goed! Het staat haar super. Doordat het een mooi smal model is, mag het jurkje best wat langer zijn. Daarom heb ik net een maatje groter besteld, nu kan ze het al prima dragen, maar van de zomer past het ook nog. Het jurkje is in 7 kleuren verkrijgbaar, dus voor elk meisje een passend kleurtje! Wil jij ook zo’n hip jurkje, wat het deze zomer helemaal wordt? Je bestelt het hier!

 

Vorig artikelNieuw sieradenmerk voor kids
Volgend artikelHippe en comfortabele 3D bril
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in