Een geschenkdoos voor de baby

giftbox_dottyrose_klWat leg je voor een baby onder de kerstboom? Das nog niet zo eenvoudig. Echt spelen doen ze nog niet en kleertjes hebben ze vaak al genoeg. Izzybizzybee heeft een zoete geschenkdoos in het assortiment wat heel geschikt is als kraamcadeau of als kerstcadeau. In deze doos zit een badcape en een bandana slab. Dat laatste is vooral heel handig om als een soort sjaaltje om de nek van de baby te hangen tegen mondjes melk die terugkomen en kwijlen. Zeker in de winter is het echt niet fijn als een t-shirt helemaal nat is van het kwijl. Dat wordt koud. Dan is dit een heel fijne oplossing. Bovendien blijven de kleertjes schoon, zodat je kindje er niet smoezelig uit ziet.

Deze artikelen zijn handgemaakt en het is bovendien mogelijk om ze te voorzien van een naam. Dat geeft er nog eens een extra persoonlijke tintje aan. Bij Izzybizzybee dus, waar ze nog veel meer leuke kraamcadeaus verkopen.

kraamset_dottyrose_kl

Vorig artikelCadeautjes gebaseerd op het geboortekaartje
Volgend artikelApp tip: Noa’s Sterren
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in