Cadeautjes gebaseerd op het geboortekaartje

Knuffeldoekje-geboortekaartje-FemWil je een keer echt origineel uit de hoek komen met je kraamcadeau, dan is de website Het Bonte Schaap een aanrader. Hier bestel je, gebaseerd op het geboortekaartje, een bijzonder cadeau. Zelf heb ik, van het geboortekaartje van Lenthe, een prachtig knuffeldoekje met labels gekregen. Zo speciaal, dat het nog altijd op haar babykamer hangt. Maar ook een gepersonaliseerde slaapzak of dromenvanger behoort tot de mogelijkheden. Met een dromenvanger boven het bed help je het kindje mee de nare dromen te verjagen. En een slaapzak is natuurlijk heel fijn om te gebruiken in bed. Kijk voor voorbeelden en mogelijkheden op de website, want daar zie je een bonte verzameling van kaartjes die al zijn nagemaakt!

Slaapzakje-baby-winter-meisje-sneeuw-Feline-voor

Bij Het Bonte Schaap krijg je de hele maand december een korting van 10% op je bestelling met de code hipenhot.

knuffeldoekje-blauw-geboortekaartje-guus-voor

Vorig artikelInpakplezier!
Volgend artikelEen geschenkdoos voor de baby
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Ik zie op jouw website ‘het Bonte Schaap’ ben erg geïnteresseerd maar kan geen link vinden. En met Google lukt het ook niet. Zou u mij verder kunnen helpen. Het gaat om kraamcadeau nav geboortekaartje

  2. Ik zou heel graag meer informatie willen over kraamkado nav geboortekaartje. Ik heb geen Facebook of Instagram.
    Hoe kan ik dit ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in