Eerste hulp bij doorkomende tandjes

bijten op de neckerchewNog voordat we hem daadwerkelijk zagen, hadden we een vermoeden dat hij er aan zat te komen. Het eerste tandje bij Loek. Met zijn vier maandjes oud is hij er al vroeg bij. Alles wat hij te pakken krijgt, gaat rechtstreeks zijn mondje in. Of dat nou zijn handje, meneer Konijn of de houten bijtring is. Bedenk daar een hoop speeksel en een nat shirtje bij en je hebt het plaatje compleet.

We kregen de Neckerchew om te testen. Perfecte timing!

De Neckerchew is een slab en bijtring in één. Met een vrolijk printje aan de ene kant en een effen stof aan de andere kant. De slab voorkomt een nat shirtje, de bijtring is perfect om op te bijten zodat de pijn van het tandje verzacht.

neckerchew

Met de drukknoopjes is de Neckerchew eenvoudig om te doen. De twee standen zorgen ervoor dat je hem lang kunt gebruiken. Door de dikke stof absorbeert hij het speeksel goed en blijft de kleding eronder droog.

Loek had nog wel moeite met het zelf vastpakken van de bijtring. Met zijn vier maanden is zijn fijne motoriek nog niet optimaal. Maar als we hem aangeven, dan pakt hij hem vast en brengt hem zelf naar zijn mondje.

We zijn enthousiast over de Neckerchew. Het ziet er leuk uit, de stof is zacht en de bijtring is super handig. Doordat dat drukknoopjes nog een stand verder kunnen, kunnen we hem bij de volgende doorkomende tandjes nog goed gebruiken!

neckerchew achterkant

Banner-gesponsord-product

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here