Een unieke smartphone

dromenvanger-hoesjeDe smartphone is inmiddels niet meer uit ons leven weg te denken. Het lijkt soms wel een verlengstuk van je lichaam, je voelt je onthand als je ‘m niet bij je hebt. De smartphone is tegenwoordig ook een manier om iets over jezelf te vertellen. Bijna iedereen heeft wel een hoedje, waarmee je een unieke smartphone creëert. Door je telefoon te versieren, laat je zien wie je bent.

Een unieke smartphone

Je kunt dus als het ware je telefoon aankleden met een hoesje dat precies voldoet aan jouw wensen. Wil je een hoesje waar ook pasjes en visitekaartjes in kunnen? Of kies je voor alleen een achterkant? Wil je liever een booklet, omdat die makkelijk open gaat of bind je een hoesje waar je de telefoon in schuift net zo makkelijk. Moet het echt leer zijn, of ga je liever voor een goedkopere versie, zodat je nog eens kunt wisselen? Iedereen kiest het hoesje dat bij zich past. En door een voor jou passend hoesje te kiezen, kun je je onderscheiden van anderen.

Valgevaarlijk

Mijn smartphone is zonder twijfel valgevaarlijk. Voor mij is een telefoonhoesje dus een absolute must. Er zitten niet voor niks al 2 barsten in (die zijn er in de eerste week ingevallen, toen het hoesje dat ik online bestelde nog niet binnen was). Ik heb gekozen voor een donkerrose hoesje, in booklet vorm, want dat vind ik handig. Ik bewaar er min visitekaartjes in en ook kaartjes van anderen. Verder beschermt het dus goed, sinds ik een hoesje heb zijn er geen barsten meer bijgekomen. En roze is omdat ik dat gewoon mooi vind. In februari mag ik weer een nieuwe telefoon, en ik kijk er naar uit om dan weer een leuk nieuw telefoonhoesje te zoeken.

Welk hoesje voor je telefoon heeft jouw voorkeur? Welke kleur, materiaal en design past bij jou?

Een unieke smartphone welk-smartphonehoesje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here