Originele geboorteaankondiging: een geboortebord bedrukken

geboortebord-bedrukkenNegen maanden lang ben je bezig met de voorbereidingen. Fysiek, in je buik, groeit een prachtig kindje van het formaat van een kiwietje tot een heuse baby. Het blijft een wonder. Zeker de laatste weken zul je je steeds meer gaan voorbereiden op de komst van de baby. Geboortekaartjes, het kamertje inrichten, kleertjes kopen, de camera opladen en je kunt natuurlijk ook een geboortebord bedrukken. Er zijn genoeg leuke dingen om te regelen.

Vertel het je straat

De keren dat ik ben bevallen hingen we buiten aan het huis een roze of blauwe slinger met een vlag met daarop de naam van onze zoon of dochters. Toch altijd leuk om de buurt te laten zien dat jouw baby geboren is! Alle buren leven met je mee. Ze hebben je buik zien groeien en spieken tegen de tijd dat de uitgerekende datum nadert regelmatig even naar je voordeur om te kijken of er al activiteit gaande is. Soms zien ze een verloskundige heen en weer gaan, een kraamhulp arriveren of midden in de nacht licht branden. Dat verhoogt de spanning. Ik leefde zelf ook altijd mee met onze buren. Als het dan eenmaal zover is, wil je toch graag weten welk buurkindje er geboren is! Daarom is een geboorteaankondiging in de straat erg leuk!

Laat eens een geboortebord bedrukken

Recent zag ik ergens op een huis hier in Delft een heel leuk geboortebord hangen. Gewoon zo’n bord waar meestal op staat dat een huis te huur of te koop is, maar nu was het dus een geboorteaankondiging. Ik vond dat heel origineel, had dat nog nooit zo gezien. Ik wilde natuurlijk weten waar dat vandaan kwam, dus ik ben eens het internet af gaan struinen. Uiteindelijk vond ik een plek waar je dus een geboortebord kunt laten bedrukken. Je kunt een geboortebord voor op je raam kiezen of het bord op maat laten snijden, zodat je het in de tuin kunt zetten.

Eigen ontwerp

Je kunt standaard ontwerpen kiezen, maar ook een eigen ontwerp uploaden. Het lijkt mij heel leuk om het geboortekaartje als uitgangspunt te kiezen bijvoorbeeld. Hoe gaaf is dat, als het kaartje lekker groot aan je raam hangt of in de tuin staat!  Er zijn verschillende maten beschikbaar en je kunt online je eigen bord ontwerpen. Ik zou het wel weten als ik zwanger was…

Ben jij zwanger en vind je dit net zo leuk als ik? Kijk dan hier!

Vorig artikel10 x sinterklaascadeaus online bestellen
Volgend artikelEen unieke smartphone
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in