Eenvoud als kracht

kraft dreamkeyHoewel de zomer bij uitstek het seizoen is dat ik het meest geniet van felle kleuren, kan ik de kraft collectie die ik bij Dreamkey zag ook waarderen. De eenvoud maakt het bijzonder. Less is more, zeg maar. De natuurlijke look & feel straalt rust uit. De goodiebag, het handelsmerk van Dreamkey, bevat meteen de hele collectie. Mooie cadeauzakjes, lieve hartjes stickertjes, schitterende etiketten, bindtouw, lint en nog meer moois. Ook los zijn de artikelen te bestellen. Gebruik ze voor je snailmail, pak er presentjes mee in of hang de etiketten aan je voorraadpotten. Op de een of andere manier word ik zelfs blij als ik mijn keukenla opentrek, en ik zie dat daar de ogenschijnlijk drukke verpakkingen van diverse ingrediënten zijn versierd met mooie labels of masking tape. En dus doe ik dat af en toe (bekentenis). Ik plak zakjes dicht met masking tape of ik plak stickers op potten voorraad. Mijn man lacht er om (en vindt het zonde van het geld), maar mij maakt het blij. Dus ik doe het gewoon. Wat maakt jou blij?

kraft hartjes

Vorig artikel‘Leaf’ your fingerprint!
Volgend artikelIn de sfeer van het WK
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here