Engeltjes

Op deze mooie 1e kerstdag deel ik iets wat ik al in de zomer heb gespot, maar bewaarde voor de kerst. Namelijk deze lieve, zilveren engeltjes voor om je nek. Te laat om als kerstcadeau onder de boom te leggen, maar vroeg genoeg om aan te schaffen als Valentijnscadeau (of je partner te tippen dit te doen). De engels zijn mooi om cadeau te doen als geluksbrenger, maar ook lief voor mensen die in 2012 te maken hebben gehad met verlies, op welke manier dan ook. Het kan zelfs een mooi cadeautje zijn om met nieuwjaar te geven. Een engel om te herinneren en geluk te brengen. Ik vind het een prachtige gedachte en een mooie hanger voor om je nek. Niet alleen met kerst, maar het hele jaar. Ik zou er heel graag zelf eentje om mijn nek hangen!

De kettingen met engeltjes hangers zijn allemaal onder de 30 euro en verkrijgbaar via Cosmeoo. Indien gewenst zijn ze op aanvraag naar wens aan te passen.

Vorig artikelIt’s Christmas time….
Volgend artikelSter DIY
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in