It’s Christmas time….

Op de valreep deed ik vandaag nog even een bestelling. Voor de kerst. En nee, dat gaat niet meer op tijd aankomen. Dat snap ik ook. Maar ik merk dat ik hebberig word van al die leuke stempels, stickers, tapejes enz voor de kerst. Dus dan heb ik het maar vast voor volgend jaar. Dan kan ik alle cadeautjes nòg leuker versieren dan ik dit jaar deed! En ze zijn al zo leuk. In Hip & Hot magazine gaf ik al een voorproefje. Ik tape-te, ik stempelde, ik printte speciaal ontworpen printables uit. Meteen een leuke bezigheid voor de kids trouwens, bij Ankepanke kun je de ongekleurde versie van het pakpapier opvragen. Ze mailt het je direct toe. Dan zet je de kids vandaag nog even aan een kleurwerkje terwijl jij het kerstdiner voorbereid. Kunnen er daarna nog wat last-minute cadeaus mee worden ingepakt.

Anyway, dat kerstspul dat ik bestelde, dat vond ik bij Noeks. Lang geleden schreef ik daar al eens over, toen verkocht Noeks volgens mij alleen nog toffe stoffen. Nu heeft ze dus ook stationery waar ik heel blij van wordt. Zoals de stempels van de Kerstman vanaf de Noordpool bijvoorbeeld. Of de kerstboom van Yellow Owl Workshop, die haast overal was uitverkocht. Maar zij had ‘m nog! Hebben, dacht ik dus meteen! Noeks verkoopt trouwens ook setjes om zelf stempels te maken. Moet ik me ook nog eens in gaan verdiepen, misschien eerst een cursusje doen. Maar goed, wil jij ook niet achter het net vissen volgend jaar? Wees dan slim, en bestel nu nog snel wat kerstspul voor volgend jaar.

Vorig artikelXmas cupcakes!
Volgend artikelEngeltjes
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in