Simply Because

Mijn man en ik hebben een systeem waarbij we beide onze afspraken in een agenda schrijven. Zo zijn we altijd op de hoogte van elkaars planning en gaat er (bijna) nooit iets mis op dat gebied. Natuurlijk wil ik dan wel een hippe kalender, en zo tegen het einde van het jaar begin ik dan al te zoeken naar iets origineels. Nu werd ik een tijdje geleden door een van mijn lezers getipt over een superleuke webshop, namelijk Simply Because. Dit is een unieke webshop op het gebied van vernieuwende cadeaupakketten. Op basis van kleur, prijs of gelegenheid vind je hier originele en met de hand samengestelde cadeaupakketten. Heel leuk! Vanaf 15 euro kun je al iemand verrassen met zo’n pakket voorzien van handgeschreven kaart. En er wordt ook op maat gemaakt, als je bijvoorbeeld als bedrijf je werknemers iets moois wilt geven. Papaya art is een van de merken die in de cadeau pakketten verwerkt wordt. In Amerika is dit merk al helemaal je van het, hipper kan bijna niet! En nu dus bij Simply Because ook in Nederland verkrijgbaar. Van mooie Journals, art pannels, blikken met mooie kaarten tot Kalenders en agenda’s! Kijk, en zo’n kalender zocht ik nou om 2010 mee in te gaan. Dan moet het wel een goed jaar worden!

Nu bij Hip en Hot een last minute actie: Met Simply Because en Papaya art het nieuwe jaar in….. Een super gave agenda met handige opberg ruimte voor al je snuisterijen en belangrijke briefjes en foto’s en een mooie verjaardagskalender genaamd Birds & Blooms. Wat je hiervoor moet doen is via dit formulier laten weten wat jij het meest leuke kadopakket op de site vindt. Of welk thema je nog mist als cadeaupakket. Deze actie loopt tot 17 februari 2010.

Vorig artikel2Wish: color your life!
Volgend artikelBabykadowinkel
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Ik heb donderdag iets besteld bij Simply Because en het is echt leuk. Keurig de volgende dag bezorgd, Leuk verpakt in cellofaan met linten en er zat zelfs nog iets extra’s bij.

    Hier ga ik vaker heen voor een cadeautje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in