Fever Bugz

Zelfs met een oorthermometer is hier de koorts opmeten af en toe drama. Juist zieke kindjes zijn vreselijk tegendraads. Als ouder wil je echter graag weten hoe het er voor staat, kindjes met koorts wil en moet je in de gaten houden. Geen goeie combi dus. Er zijn hier best wel eens wat koorts-0pmeet drama’s geweest, wat er dan in resulteerde dat mijn man en ik samen onze dochter vasthielden zodat we haar koorts konden opmeten. En das niet fijn… Daarom ben ik ook zo blij met de Fever Bugz. Dat is nu precies de oplossing die je als ouder nodig hebt voor dit soort momenten. De Fever Bugz zijn stickertjes in de vorm van een insect, die je op het voorhoofd van je kindje kunt plakken om te kijken of ze koorts hebben en zo ja, hoeveel. En het werkt! Ik heb een velletje getest en ben om. Ik ga een setje op voorraad nemen. Zowel zoon als dochter vinden zo’n stickertje leuk om op hun hoofd te hebben. Het stickertje kan 48 uur blijven zitten (maar dit red je vaak niet, dan hebben die kleintjes het er al wel weer afgetrokken) en als de temperatuur verandert, verandert het op de sticker mee. Ideaal!

Namens JocoToys mag ik 3 setjes stickers weggeven aan Hip & Hot lezers die het graag eens willen uitproberen. Laat ons via dit formulier weten wat een setje Fever Bugz kost en wie weet mag jij dit geniale product uitproberen! Deze actie loopt tot 23 april 2011.

Vorig artikelLepel met belletje
Volgend artikelBalanceer blokken
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

3 REACTIES

  1. Ben net op de site van Jocotoys geweest en wilde ze al bestellen… Maar… verzendkosten van 7 euro?? Dat houdt me een beetje tegen… Nu maar hopen dat we ze winnen… =(

  2. Hee Maaika,

    Ik heb daar even over gemaild, maar als je goed leest kun je zien dat je geld retourgestuurd krijgt bij je bestelling. Wellicht dan toch maar een bestelling plaatsen alvast? Ik heb ze vandaag weer gebruikt voor Yuren, die ziekig was…

    Groetjes,
    Judith

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in