3Vosjes, dé speelgoedwinkel voor bijzonder speelgoed

In de aanloop naar Sint en Kerst zijn de oren en ogen van het Hip & Hot team natuurlijk wagenwijd open. Wat is nu écht een leuke online speelgoedshop? Welk speelgoed móet je gewoon hebben? En waar vind je nu eigenlijk het grootste assortiment houten speelgoed? Een topper wat ons betreft is 3Vosjes, een online speelgoedwinkel waar de beste merken uit speelgoedland koopt. Ik zet een paar van mijn favorieten voor je op een rij. Ben benieuwd of jij het kiezen net zo moeilijk vind als ik!

Het prachtige houten en bamboe speelgoed van Hape heeft mijn hart gestolen. Het merk onderscheidt zich ondermeer door originele vormgeving en gebruik van frisse kleuren. Kinderen voelen zich direct intuïtief aangesproken door de producten. Wat vind je bijvoorbeeld van deze superbike? Gemaakt van 100% bamboe en daarmee 100% eco. Een ideaal cadeau voor kleine motormuizen. Komt op het verlanglijstje!e5514_bamboe_superbike_hape_4-2Als kind vond ik het heerlijk om met poppen te spelen. Ik kleedde ze aan, gaf ze eten en legde ze in bed. Het mooie van het spelen met poppen is dat kinderen zo spelenderwijs leren over het leven van alle dag. En zeg nou zelf, zijn de poppen van Goetz niet prachtig? En weet je wat ik zo tof vind? De poppen hebben een neutrale gezichtsuitdrukking, zo bepalen de kinderen zelf of hun pop blij is of juist verdrietig.
1559076_pop_hannah_en_haar_hond_goetz_1Knuffels heb je in allerlei soorten en maten maar de knuffels van Jellycat zijn veruit de leukste! Bij Jellycat hebben ze een passie voor design en dat zie je in hun producten terug. Jellycat knuffels zijn hip, zitten vol humor en zijn altijd heerlijk zacht. Dit fluffy staartenboek vind ik hilarisch leuk. Het is een origineel babyboekje met knisperfolie in alle pagina’s. Een perfect cadeau voor de allerkleinsten.bk4ft_staartenboek_fluffy_tails_jellycatWe kennen natuurlijk allemaal het fijne speelgoed van Grimm’s. Het is een merk wat de 3Vosjes met trots voert, en terecht! Het speelgoed van Grimm’s wordt in Duitsland gemaakt. Het hout wat wordt gebruikt komt uit duurzaam beheerde bossen in Europa en er wordt vaak samengewerkt met werkplaatsen voor gehandicapten. Speelgoed van Grimm’s zit bomvol goede dingen en dat merk je. Het is kleurrijk, fantasievol, veilig voor kinderen en superstevig.
grote_houten_vinci_puzzel_1

 

Vorig artikelVerras je vent met een winters cadeau
Volgend artikel14 landen waar ik echt nog eens naartoe wil
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in