De fijnste vachtlaarzen voor koude voeten

Zo dan, wat is het koud! Gisteren was ik voor mijn werk veel heen en weer aan het fietsen. Ik had een wollen muts op, mijn Uggs wanten aan en een lekkere warme sjaal om, maar in mijn laarzen alleen pantykousjes. Ik hoef denk ik niet uit te leggen wat een ijsklompjes je dan krijgt als het rond het vriespunt is. Tuurlijk, sokken zijn een stuk warmer. Helaas zijn mijn laarzen zo smal, dat daar geen sokken in kunnen.

Nu vind ik Uggs laarzen een beetje plomp, maar als ze net zo warm zijn als mijn wanten, is dat misschien toch wel een optie. Ik ging eens op onderzoek uit, want met dit koude (maar o zo heerlijk fris en zonnig) weer zijn lekkere warme laarzen toch wel een must.

Ik zocht de fijnste voor je uit!

warme-booties

  1. Deze Uggs zijn bruin, laag en hebben een gesp. Net even wat minder plomp dan de gewone Uggs en door de vacht heerlijk warm. Kanshebber!
  2. Het leuke aan deze zwarte Uggs laars is de rits aan de zijkant, de ongelijke bovenzijde en natuurlijk de heerlijk warme binnenkant. Zwart is tijdloos en past overal bij.
  3. Bij Bonprix vond ik hele goedkope laarzen, met warm vachtje van binnen en mooi wit imitatieleer.
  4. Via Vai vachtlaarzen in mooi grijs matchen perfect met een winterse outfit. Door de stevige zolen hoe je ook niet bang te zijn dat je uitglijdt als het een beetje glad is.
  5. Deze KMB Booties zijn lekker warm gevoerd en van echt leer. Het bontje mag gezien worden, dus deze is lekker opvallend omgeslagen. Winters!
  6. Slangenleer is hip, en deze versie is ook weer lekker warm gevoerd. Perfect onder een leuke spijkerbroek. Koude voeten zul je er niet in hebben.
  7. Ga je voor comfort en maakt het niet zo uit hoe de laarzen er uit zien, dan kun je bij de ANWB ook goed slagen. Deze laars is heerlijk warm, waterdicht en lichtgewicht. Om uren op te lopen!
Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #52
Volgend artikel10 x kinderkleding met hartjes
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in