SimsalaKIM

Alsof ze kan toveren, Kimberley van SimsalaKIM maakt de mooiste spulletjes voor kindjes en kinderkamers. Heel handig, als je toevallig net een baby- èn kinderkamer moet inrichten. Of het nu gaat om een lampekapje, een hip schilderij, een mooi kussen dat precies bij het beddegoed past, het kan geregeld worden. Grote kans namelijk dat je vindt wat je zoekt. Voor de kindjes kun je goed slagen voor leuke jurkjes, rokjes of broekjes en ook kraamcadeaus zoals lieve speendoekjes en labeldoekjes kun je er vinden. Kimberley maakt het zelf, maar heeft ook een aantal andere creatievelingen waarmee ze samenwerkt. Het resultaat is een webshop met hip en superorigineel spul. Bovendien steunt SimsalaKIM het goede doel, zo voelt het extra fijn om iets te kopen!

Natuurlijk valt er ook bij SimsalaKIM iets te winnen. Namelijk een megaslab naar keuze!!! Alleen moet je daar wel iets voor doen. SimsalaKIM verkoopt van een super hip kledingmerk de (uiteraard handgemaakte) artikelen uit de vorige collecties tegen een gereduceerd tarief. Op dit moment zijn er nog maar enkele rokjes en jurkjes verkrijgbaar, maar zeer binnenkort krijgt SimsalaKIM weer een hele lading binnen. Over welk merk hebben we het? Laat dat weten via dit formulier en wie weet ben jij straks de winnaar! Deze actie loopt tot 25 april 2010.

Naast deze leuke winactie, kun je tot 30 april ook nog eens met 10% korting bestellen. De korting geldt voor de hele collectie en wordt vanzelf verrekend na invullen van de code hipenhot.

Vorig artikelChaos-and-Order
Volgend artikel4FunkyFlavours
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in