Helemaal hip: biker boots!

Sinds enkele maanden zie je ze weer volop: biker boots! Of ze nou van dr Martens zijn of niet dat maakt natuurlijk niet uit. Deze stoere stappers doen het geweldig onder een spijkerbroek, een rokje of een jurk. De musthave voor de winter èn het komende voorjaar!

Helemaal hip: biker boots!

Wie de mode een beetje volgt weet dat biker boots afgelopen zomer al in opkomst waren. Dat was misschien wel een beetje warm: biker boots zijn namelijk gemaakt van leer in combinatie met stevige rubber zolen. Dan trek ik zomers toch liever een slippertje aan. Maar de echte liefhebber trok zich daar niets van aan. Met het winterse weer op komst is de biker boot echter een heel goede keus. Ze zijn hoog, dus lekker warm. Door de dikke rubber zool zul je niet snel uitglijden als het glad is.

Biker boots voor kinderen

Natuurlijk gaan wij ook met de mode mee en dus kochten we voor zowel Lenthe als Fee biker boots. Allebei van Dr. Martens. Lenthe heeft biker boots met glitters en Fee gewone zwarte biker boots. Ze zijn er superblij mee! Ze lopen natuurlijk ontzettend lekker. Doordat ze zo stevig zijn, kunnen ze er goed op rennen en spelen. Ik vind vooral de looks tof: echte stoere meiden heb ik opeens! Biker boots voor meiden zijn echt leuk.

Biker boots voor dames

Zelf wil ik ze nu eigenlijk ook. Hoewel ik zo’n grove schoen bij mezelf niet gewend ben, zie ik in het straatbeeld steeds vaker dat het echt heel leuk staat onder een rokje of een jurk. Het idee van een stevige stapper klinkt me met de kou en gladheid op komst als muziek in de oren. Ik ga nog even nadenken of ik voor de meest simpele versie ga, of dat ik toch kies voor een versie met een rits of een gesp. Aangezien “eenvoud siert” het meest bij mij past, denk ik dat het de klassieke versie zal worden.

De biker boot: hot or not?

Wat vind jij van biker boots? Hot or not? Houd je van deze stoere, stevige stapper, of trek je liever iets elegants aan? En wat vind je van dr. Martens voor de kinderen? Ik kocht die van ons trouwens online via Nelson. De prijs is overal hetzelfde en ze bezorgen snel en vlot thuis.

Vorig artikelKinderkleding en babykleding voorjaar 2019
Volgend artikelLeuke campings in Italië
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in