Ga je mee buiten spelen met OERRR?

Een tijdje geleden heb ik al met jullie gedeeld dat wij gaan verhuizen. Nu wonen we in de stad, straks ‘op het platteland’. Eén belangrijke reden om deze stap te maken is dat we het Quint zo gunnen veel in de natuur te zijn, om lekker buiten spelen. En die natuur dan ook binnen handbereik te hebben. Heerlijk scharrelen op zoek naar krabbetjes, in bomen klimmen en hutten bouwen in het bos. Het is dan ook niet zo gek dat hij al een paar jaar lid is van OERRR.

oerrr

OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten. Doel van het programma is dat alle kinderen van 0 tot 12 zelf de natuur ontdekken. Gewoon lekker buiten bezig zijn, spelen, klimmen, klauteren, heerlijk! Als je lid wordt, ontvang je elk seizoen een set van vier kaarten met simpele en toch bijzondere activiteiten die de zintuigen van je kindje prikkelen. Op de website vind je gave activiteiten, handig gerangschikt op leeftijd en provincie.

OERRR_in_Gelderland2

Wat denk je bijvoorbeeld van struinen door de bossen met een boswachter of een wandeling in het donker? En speuren naar beversporen, helemaal cool! Als je je kids warm wil maken voor OERRR, kijk dan eens naar de gave vlog of naar het promofilmpje hieronder.

Tot slot iets super leuks: van Oerrr mogen wij een verjaardagsfeestje weggeven! Natuurmonumenten heeft in het hele land leuke verjaardagsfeestjes; van een kabouterfeest tot een kompastocht en van een boswachtersfeest tot een geheimzinnig schatkistfeest. De prijs, het minimum aantal deelnemers en de dag is afhankelijk van de locatie. In onze komende nieuwsbrief lees je alles over deze toffe winactie. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Meld je dan snel aan via de homepage van Hip & Hot!

 

 

Vorig artikel5 inspirerende tips voor een hippe kinderkamer
Volgend artikel5 producten voor pasen die je gewoon móet hebben
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in