Madeliefke

Hip & Handgemaakt, dat staat groot op de site van Madeliefke en dat klopt helemaal. Want bij Madeliefke kun je prachtige gehaakte applicaties en accessoires vinden. Als je op de site komt zie je al gelijk een aantal producten dat je kunt kopen en ik word al helemaal vrolijk door de felle en vrolijke kleuren die je tegemoet komen. Madeliefke is Nederlands grootste webwinkel met ontzettend veel leuke gehaakte producten en dat is op de site goed te zien. Want er is genoeg te vinden. Van broches tot babymutsjes, van haarknipjes tot boekenleggers. Wat ik zelf erg schattig vind zijn de sleutelhangers met gehaakte theepotjes. Super leuk toch, om die bijvoorbeeld aan je tas te hangen? Of wat dacht je van de mooie hoesjes voor je mobiel? Verkrijgbaar in mooie heldere kleuren, dat is een feest voor je telefoon. Als je een dochter hebt moet je ook absoluut even gaan kijken bij Madeliefke, want er staan echt zoveel leuke artikelen online, voor het haar van je kleine of grote meid. Maar ook als je geen dochter hebt, is het beslist de moeite waard om even te gaan snuffelen bij Madeliefke. Maar je bent gewaarschuwd.

Namens Madeliefke mogen we zo’n originele sleutelhanger met een groen gehaakt theepotje weggeven. Daar moet je natuurlijk wel even wat voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag, om kans te maken op de leuke prijs. Op welke datum bestond Madeliefke 6 jaar? Deze actie loopt tot 21 april 2012

Vorig artikelHippe Hebbedingetjes
Volgend artikelPom Poms
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in