Zin in zomer

Alhoewel ik geniet van het prachtige winterse weer, heb ik stiekem ook wel weer zin in zon, zee en strand. Gelukkig kan je online al in zomerse sferen komen, namelijk bij Spaansekinderkleding. Daar zie je de passie voor Spanje in alles terug. De baby-, kinderkleding en de accessoires die verkocht worden zijn allen van Spaanse merken. Spaanse kindermode is verrassend hip en hot! Op de site vind je de laatste trends van het land terug en je koopt er verschillende leuke producten van Tuc Tuc, Charanga en Tutto Picolo.

Natuurlijk is het belangrijk dat hippe kledingstukken lekker lang mee gaan. Er wordt dus goed gelet op de duurzaamheid van de kinderkleding en de kwaliteit van de stoffen.

Namens Spaansekinderkleding mogen wij een kleurrijke regenjas weggeven. Geef via dit formulier aan wat jij het leukste artikel vindt uit de Tuc Tuc lijn. Uit de inzendingen wordt een winnaar gekozen, die een prachtige gevoerde Tuc Tuc regenjas (jongen/meisje) mag uitkiezen.

Vorig artikelTrendreport: vosjes!
Volgend artikelPip en Posy in de sneeuw
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in