Gabbies

Toen ik even op het web aan het rondsnuffelen was op zoek naar leuke ideetjes voor mijn dochters verjaardag, kwam ik op de site van Gabbies terecht. Bij Gabbies verkopen ze de meest geweldige spulletjes voor feestjes en bijna alles is gepersonaliseerd, dus helemaal leuk! Kijk, je kunt je zoon of dochter altijd iets makkelijks laten uitdelen zoals bekertjes popcorn, maar waarom dan niet in zo’n hip traktatiezakje van Gabbies? Je kunt zelf een foto van je kindje aanleveren en een ontwerp selecteren, makkelijker kan bijna niet. Alles wordt zo opgestuurd, je kunt de traktaties er zelf in stoppen, zakje dichtmaken en klaar ben je met een heel erg hip uitdeelcadeautje! Ook leuk om mee te geven op een kinderfeestje met bijvoorbeeld een bedankje erin. En als je dan toch bezig bent, kun je een bijpassende poster bestellen met daarop de foto en naam van je kindje! Mijn dochter vindt het altijd super als ze zoiets ziet (“Ik ben beroemd, want ik sta op een poster!”). En je kunt de poster daarna natuurlijk ophangen in de kinderkamer.

Niet alleen voor verjaardagen, maar ook voor geboortes kun je bij Gabbies terecht. Geboorte-albums, geboortedagboeken en ook posters waarop je de geboorte van jullie kindje op een hippe manier met iedereen kan delen. Helemaal leuk en erg apart dus!

Ga je liever zelf aan de slag? Bestel dan zo’n leuk doe het zelf pakket. Je kunt dit pakket zelf thuis zo vaak printen als je wilt, uitknippen en plakken en je hebt de liefste vlaggetjes, feesthoedjes, party vlaggetjesversiering en zelfs rietjesversiering en inpakpapier. Als dat geen leuk feestje wordt! Gabbies gaat overigens over een paar maanden weer nieuwe items aan het assortiment toevoegen, dus ook weer een reden om de site regelmatig te bezoeken, zodat je niets mist. Ik ben in ieder geval al erg enthousiast, nu jij nog!

Vorig artikelFiedelientje
Volgend artikelMirols
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Via google afbeeldingen kwam ik op deze site terecht, ik ben op zoek naar de site gabbies maar ik kom hier op de een of andere manier niet meer op. Ik heb in het verleden al vaker hele leuke dingen bij hun besteld en zou dit graag binnenkort weer doen. Kunt u mij verder helpen met een juist adres of misschien adres gegeven en telefoonnummer. Zodat ik contact met hun kan opnemen? Zou echt te gek zijn. Alvast bedankt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in