Fiedelientje

Als je nu zwanger bent, of iemand in je kennissenkring is net bevallen, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Fiedelientje. Bij Fiedelientje verkopen ze sinds kort geweldige spulletjes zoals speendoekjes (ook naar eigen idee, dus helemaal persoonlijk!), babymutsjes, lampenkapjes en opbergzakken. Alles is handgemaakt en ontzettend lief! Zeker leuk om je kindje lekker mee te verwennen, maar ook super om cadeau te geven. Er zullen nog veel meer nieuwe producten van Fiedelientje bij komen, bijvoorbeeld een geweldige hippe tas. Deze tassen zijn voorzien van een nummer, dus ieder exemplaar is uniek. En ook hier geldt weer dat alles even fris en vrolijk is! Fiedelientje is nog maar kort geleden begonnen met het opzetten van haar eigen lijn, daarom zijn er nog wat restanten over van haar oude collectie. Ook allemaal even hip, denk aan lieve lampjes, geweldige koffertjes met stippen, vlaggertjes en andere hebbedingen! Alle artikelen zijn nog eens afgeprijsd, maar op is echt op. Voor hippe en unieke spulletjes die je supersnel in huis hebt, ben je dus bij Fiedelientje aan het juiste adres!

Voor Hip & Hot heeft Fiedelientje een leuke actie bedacht, waar je eigenlijk bijna niets voor hoeft te doen. Laat via dit formulier weten wat je graag zou willen hebben:  een speendoekje of een mutsje. Wie weet mag jij dan over een maandje zo’n hip jouw artikel naar keuze in ontvangst nemen! Deze actie loopt tot 14 juni 2010.

Vorig artikelStrijkapplicaties.nl
Volgend artikelGabbies
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in