GreenDutch, de roestvrijstalen drinkflessen

Het schooljaar gaat bijna weer beginnen. Tijd om nieuwe rugzakken, broodtrommels en drinkflessen aan te schaffen. Het liefst natuurlijk van veilig en duurzaam materiaal. Bij GreenDutch ben je dan aan het juiste adres voor roestvrijstalen drinkflessen!

Merk met een missie

Duurzaam, veilig en mooie drinkbekers van GreenDutch, om thuis, onderweg, op school of op het werk uit te drinken. De missie van GreenDutch is een veilig en milieuvriendelijk alternatief te bieden voor plastic en (behandelde) aluminium drinkflessen. (Een GreenDutch voor iedereen, van drinkbeker, bidon, drinkfles tot schoolbeker. De drinkflessen van GreenDutch zijn gemaakt van 18/8 food-grade roestvrijstaal, één van de veiligste materialen om eten en drinken in te bewaren en mee te nemen. De drinkflessen bevatten geen giftige stoffen en zijn uiteraard BPA vrij. Food-grade rvs heeft geen coating nodig zoals aluminium en neemt daardoor geen nare geurtjes op en is erg makkelijk schoon te maken.

Korting

Deze toffe drinkfles in allerlei hippe kleurtjes gaat lekker lang mee. Laat je kind de mooiste uitkiezen! Je kunt deze roestvrijstalen drinkfles met 10% korting bestellen met de code hiphot.

Vorig artikelPositiekleding voor de winter
Volgend artikelHome made winter
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in