Een knuffelmonster!

Knuffels zijn altijd leuk! Als kind lagen ze allemaal op mijn bed, bij knuffels voel je je thuis. Je kan lekker met ze knuffelen, tegen ze praten, met ze spelen of gewoon heerlijk mee slapen. De teddybeer staat cliché symbool voor knuffel, maar die oude stoffige teddybeer kan nu naar zolder! Tegenwoordig zijn alleen nog de meest gekke monstertjes helemaal hip! Het liefst in de meest rare kleur combinaties. Bij Muffieshop.com zie je ook een groot assortiment met deze hippe knuffels! Ze zijn echt geweldig. Er zijn een aantal verschillende vormen die in allemaal verschillende kleuren en patroon combinaties hebben. Daarnaast zijn ze ook een lekkere zachte vulling, om er nog lekkerder mee te knuffelen. Iedere vorm heeft ook een eigen naam! Zoals: MIMU , Mimu is heel verlegen, maar ze luisterd graag naar al jou geheimen!Iedere knuffel heeft zijn eigen persoonlijkheid, en voor ieder kind is er daarom wel een muffie die goed bij hem/haar past. Kinderen nemen graag hun lievelings knuffel overal mee naar toe. Deze knuffels zijn gemiddels 21 cm hoog, en daarom een mooi maatje om mee te nemen in de auto of mee naar visite. Hij valt lekker op, dus je zal hemniet snel uit het oog verliezen!

Namens Muffieshop mogen wij een van deze geweldige knuffels weggeven! Het enigste wat je moet doen is de volgende vraag beantwoorden: wat voor dier is een SLUFF? Geef dat door via dit formulier en wie weet maken wij jou gelukkig met deze schattige knuffelbeesten. Deze actie duurt tot 4 juni 2011?

Vorig artikelCake Pops
Volgend artikelHerinneringen op Linnen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in