Een bankpasje met je foto

gepersonaliseerde-bankpasIk weet niet hoeveel bankpasjes jullie hebben, maar ik heb er drie. Dat komt zo. Ooit opende ik een Girorekening, toen ik nog heel erg jong was. Die rekening heb ik nog steeds. Toen ik met Maik ging samenwonen, namen we een en/of rekening, voor de gezamenlijke uitgaven. Vervolgens opende ik ook nog eens een zakelijke rekening, want ik wil de uitgaven en inkomsten voor mijn blog en webwinkels graag gescheiden houden. Het gevolg is een wirwar van pasjes waarmee ik altijd in de war ben in winkels. Hoe vaak ik niet de verkeerde pincode in toets, omdat ik per ongeluk het verkeerde pasje gebruik. Heel onhandig! Daarom dacht ik: waarom geen bankpasje met je foto?

Het verschillende pasjes probleem

Het lastige van al die verschillende pasjes is dus dat je ze niet goed uit elkaar kunt houden. Ik zit bij ING voor alledrie mijn rekeningen en dat betekent dus 3 x zo’n oranje uitziend pasje. Ik moet heel goed kijken welk rekeningnummer er op staat, voor ik de pincode in toets. En dat gaat echt vaak mis. Na 1 x verkeerd intoetsen denk ik dan vaak ook nog dat ik een typefoutje maakte, dus probeer ik het, heel dom, gewoon nog een keer! Gelukkig kom ik dan vaak wel op het idee dat ik het verkeerde pasje heb, maar het is me wel eens overkomen dat ik na 3 keer verkeerd intoetsen te horen kreeg dat mijn pasje niet meer bruikbaar was. Moet je weer vanalles gaan regelen om het operationeel te krijgen.

De oplossing: een bankpasje met je foto

Laatst ontdekte ik dat je tegenwoordig bij ING een persoonlijke betaalpas kunt laten maken; de Mijn Betaalpas. Je kunt elke mooie, grappige of bijzondere foto hier voor kiezen. Denk aan de topfoto die je op je vakantie maakte, een pasje van je kinderen, je gezin, een gek voorwerp, een bijzondere architectuur, een explosie van kleuren, een foto met illusie, een bruiloftsfoto, een speciale kerstfoto of wat dan ook. Je kunt vanalles bedenken om jouw pasje opvallend en bijzonder te maken. Daarna zul je nooit meer misgrijpen, want je weet precies welke afbeelding bij je priverekening hoort, welke bij de gezamenlijke rekening en welke bij je zakelijk rekening. Ideaal.

Hoe werkt het?

Je gaat naar de website van ING, je logt in, gaat helemaal onderin naar Mijn gegevens en instellingen en Gegevens en klikt dan op “Betaalpas”. Vervolgens klik je op “Betaalpas vervangen”, kies je de juiste bankrekening en geef je de reden op: ik wil een betaalpas met afbeelding. De kosten hiervoor zijn €9,75 en als je ooit een andere afbeelding wilt kiezen zelfs maar €7,50. De pas heb je binnen 5 werkdagen in huis. Supersnel dus.

ing-betaalpas-personaliseren

Gepersonaliseerde afbeelding

Naast praktisch, vind ik het ook ontzettend leuk dat ik nu een pasje heb met een foto van ons gezin erop. Ik zie nu meteen dat dit het pasje is waarmee ik de boodschappen doe. Dat kan niet meer mis gaan in de winkel. Als ik ooit ergens ben en iemand vraagt naar een foto van mijn kinderen, dan kan ik ook mijn pasje laten zien. Kijk, dit zijn ze! Over een paar jaar kan het weer vervangen, als ze wat ouder zijn geworden, voor een nieuwe foto. Voor die €7,50 hoef je dat niet te laten. Ik ben enorm blij met mijn pasje met gepersonaliseerde afbeelding!

Vraag nu je pasje aan!

Wil jij ook een bankpasje met je foto? Ga dan meteen naar Mijn ING en vraag het pasje vandaag nog aan!

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #101
Volgend artikel4 x pimp je kerstoutfit
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in