Het begint bij papier

Het begint bij papier…
Dat is de slogan die Siscard op de website heeft staan.  Het gaat over iets moois en bijzonders wat je met iedereen wilt delen. Het is altijd een fijn gevoel om deze kaarten op de post te doen!

Een probleem bij het versturen van deze kaarten is dat ze altijd zo saai in witte enveloppen zitten. Nu kun je natuurlijk een kleur kiezen, dat is al een stuk leuker. Maar het is nog leuker wanneer je de envelop kan pimpen met leuke sluitzegels! Twee kaarten dicht likken is geen probleem, maar van 50 word je niet heel vrolijk.

Deze stickers zijn heel leuk met afdrukken van beschuit met muisjes of rozen. Zo vallen de kaarten toch leuker bij iedereen op de deurmat. Naast deze leuke sluitstickers verkoopt Siscard ook leuke bierviltjes. En dan denk je nu, wat is er nu leuk aan bierviltjes? Dat dacht ikzelf ook even. Maar toen zag ik dat ze deze verkochten met afdruk van beschuit met muisjes en in de vorm van hartjes. Super grappig! Ik had ze nooit eerder ergens gezien. Het is naast de standaard versiering van slingers en ballonnen net even iets extra’s om in huis te halen.

Wij mogen 2 setjes weggeven bestaande uit: 10 bierviltjes + 6 vellen sluitzegels! Als jij kans wil maken op een van deze setjes moet je de volgende vraag goed beantwoorden in dit formulier. De vraag is als volgt: Wat is naam van het geboortekaartje, waarop de baby-was hangt te drogen tussen de koeien?

Deze actie is geldig tot 25 april 2011.

Vorig artikelG-RILLA
Volgend artikelLampionnenslinger Tse Tse
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in