Ik Stempel

stempel bloemMet het ontstaan van de snailmail trend, kwamen ook de stempels in opmars. Stempels zijn de nieuwe stickers. Milieuvriendelijk, tot in de eeuwigheid te gebruiken en ontzettend leuk. Je versiert er kaarten, brieven, cadeautjes, dozen, schriften, boeken en nog veel meer mee. Er zijn tegenwoordig enorm veel verschillende stempels op de markt. Ik liet er recent een paar maken als kraamcadeautje, omdat het zo leuk persoonlijk is, met de naam van zo’n pasgeboren hummel er op. En nu ik toch bezig was, liet ik er ook voor Sterre & Yuren eentje maken. Lenthe kreeg er zelf een van een buurvrouw voor haar geboorte, zò leuk! Ik liet mijn stempels maken bij Ik Stempel. Jes, het creatieve brein achter deze Stempel webshop & blog, snapte precies wat ik wilde en stuurde de stempels heel vlot op. In een prachtig doosje. Natuurlijk kun je ook kant en klare stempels via haar bestellen. Maar als je een specifiek idee hebt, dan kan zij het ontwerp voor je maken.

Vlinder kado

Wil jij zo’n leuke zonnebloemstempel ter waarde van 15 euro winnen? Dat kan! Laat ons via dit formulier weten wat voor stempel jij vindt dat toegevoegd moet worden aan het assortiment van Ik Stempel. Wie weet gaat Jes jouw idee wel uitvoeren… Deze actie loopt tot 24 april 2013.

Zonnebloem stempel 2

Vorig artikelFantastic Foam Klei, de ideale klei
Volgend artikelFeestslinger
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in