Tumbling Animals

elephant surf 2Soms kom je iets tegen dat naast hip en vrolijk ook nog eens hartstikke functioneel is! Zoals de Tumbling Animals van Bobles. Superleuke design kindermeubels in geometrische diervormen. Zo hip, dat je ze gewoon in de kamer kunt laten staan. En voor kinderen zijn ze ideaal. Ze kunnen er vanalles mee doen. Op klimmen, mee bouwen, op zitten, mee spelen. Door de simpele vormen zijn ze heel uitnodigend. En belangrijk, de Tumbling Animals zijn stevig, maar tegelijk heel zacht. Ze kunnen zich er niet aan bezeren. Ze zijn namelijk gemaakt van sterk EVA schuim,snake table 3 speciaal getest op veiligheid voor kinderen. De Tumbling Animals bevorderen de fantasie van kinderen, voor elk spel kunnen de dieren een andere functie krijgen. Kinderen kunnen er niet van afblijven. Ze rollen er op, bouwen er mee, klimmen er op, gebruiken het als tafeltje. En het mooie is, door het fantastische design, medeontwikkeld door fysiotherapeuten, zijn ze heel goed om de motoriek van je kind te ontwikkelen. Kijk, daar houd ik van. Als moeder van een kindje dat fysiotherapie ter bevordering van de grove motoriek nodig had zijn zulke dingen hèt ideale speelgoed. Ik heb ‘t dan ook direct op haar verlanglijstje gezet. Ben je net zo enthousiast geworden over deze hippe Tumbling Animals als ik? Je koopt ze in de webshop van Hoplakee.

STRIP children playing

Maar, deze maand kun je op Hip & Hot ook een Tumbling Animal vis of varken winnen! Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Je moet je wel even in de Tumbling Animals verdiepen. Hip & Hot wil graag weten welke Tumbling Animals in verschillende formaten te verkrijgen zijn. Heb je het antwoord gevonden? Vul het dan hier hier in, en wie weet kan jouw kindje zich volgende maand helemaal uitleven met dit hippe en functionele kinderspeelgoed! Deze actie loopt tot 29 augustus 2009.

stepstones 1

Vorig artikelAlles over Kinderen
Volgend artikelIenemiene
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in