Hippekamerenzo

De naam zegt het al, bij Hippekamerenzo vind je alles voor een hippe kamer enzo. Beddegoed, lampen, aankleedkussenhoezen, muurdecoratie, maar ook hippe accessoires en lifestylespulletjes. Erg leuk vind ik bijvoorbeeld de regenkleding: een jasje, rugzakje, rubberlaarzen en zelfs een paraplu in dezelfde stijl. Of de handige zwembad-artikelen. De poefjes en krukjes zijn eveneens de moeite waard om eens te bekijken. Leuke webshop!

Hippekamerenzo biedt de lezers van Hip & Hot een korting van 10% op hun bestelling bij het invoeren van de code hip1101.

Vorig artikelBulaggi damestassen
Volgend artikelGreen little black dress
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in