Djello

Soms kom je al surfend op het web zomaar ineens op de allerleukste webshops terecht! Dat was absoluut het geval toen ik op Djello kwam. Een mooie site met allerlei vrolijke producten gemaakt van vilt, zeil en lint. Kroontjes voor prinsen en prinsessen, elastiekjes en speldjes voor de liefste meisjes, armbandjes voor echte elfjes en nog veel meer originele hebbedingen! Al dit prachtigs is kant-en-klaar te koop, en een gedeelte van de collectie kun je ook kopen als zelfmaakpakket! En wil je een Djello product graag in een andere kleur dan is dat ook mogelijk! Erg aantrekkelijk zijn ook de feestpakketten van Djello. Zo kun je bijvoorbeeld een pakket met lint- en vilthangers bestellen voor 6 personen (meer of minder personen is ook mogelijk). Alle benodigdheden en een heldere beschrijving zitten in het pakket. Dus nodig wat vriendinnen uit, zorg voor een lekker hapje en drankje en je hebt gegarandeerd een gezellig avondje!

Djello wordt met plezier en liefde ontworpen en gemaakt door Juul en Maureen en speciaal voor de lezers van Hip & Hot stellen ze zo’n leuk zelfmaakpakket naar keuze beschikbaar! Om dit te winnen moet je de volgende vraag beantwoorden: Noem de 3 favoriete Djello’s van Maureen. Geef je antwoord door via dit formulier en wie weet ben jij straks de winnaar! Deze actie loopt tot 8 juli 2010.

Vorig artikelKinderbabbels
Volgend artikelBumbello
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in