Ik ben zo mooi

Het badpakkenseizoen komt er weer aan! Ik heb zo’n zin om lekker naar het strand te kunnen met de kindjes. Zandkastelen bouwen, de zee in, spetteren en spatten. Of straks, in mei, als we naar Frankrijk gaan, lekker aan het zwembad. Ik heb de allerleukste meisjesbadpakjes al gevonden. Bij Ikbenzomooi.nl hebben ze geweldig hippe met hartjes. In blauw of rood. Past bij ieder meisje. Sterre vond het geweldig. Ik vind ze zelfs zo leuk, dat ik eigenlijk niet kan kiezen tussen rood of blauw. Zò cute zijn ze!

Namens Ikbenzomooi.nl mag ik 2 badpakjes weggeven. Wat een feest! Misschien loopt jouw meisje er deze zomer wel net zo mooi bij. Je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten van welk merk het badpak met de hartjes is. Wie weet mag jij er dan straks eentje in ontvangst nemen!

Vorig artikelKoeka Purse
Volgend artikelCarry eco
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in