Anita’s Knuusterwaark

Voor de mensen die zwanger zijn of jonge kinderen hebben is Anita’s Knuusterwaark een waar walhalla. Ik keek er even rond en zag zoveel leuke hebbedingen, dat ik uit zelfbescherming maar gauw wegklikte! Toch bleven een aantal producten maar in mijn hoofd hangen, waaronder de baby nomade. Dat lijkt me nou een fijne wikkeldoek voor de baby straks! Jammer genoeg weet ik nog niet welk kleurtje ik moet aanschaffen, maar het loopt niet weg. Voor de zwangere vrouw wordt er leuke positiekleding verkocht en hippe buikbanden. Bij het bekijken van de buikbanden was er trouwens nog een grappige verrassing voor mij, een van de modellen is een oud collega van me! Maar dat ter zijde. De babushka vlaggetjes, de praktische beveiligingsartikelen die er voor zorgen dat je kind nooit meer stoot aan een gemene hoek van de tafel of met de vingers tussen de deur zit, het is allemaal even leuk en handig! En te koop bij Anita’s Knuusterwaark dus!

Anita’s Knuusterwaark heeft voor de lezers van Hip & Hot 2 geweldige pakketten samengesteld om kennis te maken met haar producten (zie de foto hierboven voor een kleine impressie). Het pakket heeft een waarde van maarliefst 130 euro! Er is een pakket voor de mama’s en eentje voor de papa’s. De vraag die je moet beantwoorden om kans te maken op dit leuke pakket is: Wat is de betekenis van het woord Knuusterwaark? Geef het antwoord door via dit formulier, en vergeet ook niet om door te geven of je kans wilt maken op het mama of het papa pakket. Deze actie loopt tot 11 februari 2010.

Vorig artikelZaZa for kids
Volgend artikelLeuke Valentijnskaarten
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in