Ontwerpen en drukken van een eigen T-shirt

Sinterklaas komt er weer aan, en ik vind het altijd leuk om met de kinderen in een bijpassende outfit naar de intocht te gaan. Nu zijn er allerlei hysterische sinterklaas en zwarte pieten pakken verkrijgbaar. Die hebben wij natuurlijk ook in huis, maar die heb ik aan het kledingrek hangen in het sinterklaashuis dat ik ieder jaar voor de kinderen inricht. Liever kies ik voor een eigen afbeelding die ik vervolgens op een wit shirt laat bedrukken. Er zijn zoveel leuke illustraties te vinden! Wel altijd even vragen aan de ontwerper of het mag natuurlijk…

Hippe sinterklaasoutfit

Je kunt voor alle kinderen dezelfde outfit kiezen, of verschillende illustraties uitkiezen en de kinderen zelf hun keuze laten maken. Het zijn immers allemaal unieke wezentjes met een eigen smaak en interesse. Bij ons wil Yuren vaak liever iets stoers, en de meiden iets meisjesachtigs. En Sterre wil liever niet meer te kinderachtig, dus die kiest ook weer iets heel anders dan de rest. Prima! Een mooie rode legging er onder, sneakers en je kinderen zijn klaar voor de grote dag. De spanning begint hier in elk geval al te stijgen, en dit soort voorbereidingen dragen daar zeker aan bij!

Waar kun je laten bedrukken?

Een t-shirt bedrukken bij reclameland.nl is niet ingewikkeld. De meeste websites loodsen je door het proces heen, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat het jou niet lukt. Bovendien is er vaak een prima helpdesk waar je met je vragen terecht kunt. Je kan natuurlijk op verschillende plekken een shirt laten bedrukken. Je kan zelf een online een beetje vergelijken wat voor jou de beste aanbieder is. Wij kiezen vaak voor Reclameland.nl, omdat dit gewoon goed bevalt. Ze leveren snel, de kwaliteit is goed en ze verzenden gratis. Ook voor kerst is het leuk om dit soort shirtjes te maken, of andere thema’s.

Vorig artikelReview TP-Link Deco M5 multiroom wifi systeem
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #148
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in