Ik zie ik zie wat jij niet ziet …. en de kleur is blauw!

Blauw is de kleur van rust, ruimte en vrijheid. En wat een heerlijke 3 woorden en waarden zijn dat. Reden om eens op het internet te struinen naar producten in deze rustige, ruimtelijke en vrije kleur.

  1. Een slaaptrainer helpt je kindje bij het in slaap vallen en laat ook weten wanneer het tijd is om op te staan. Schaapje SAM doet zijn oogjes dicht als het bedtijd is. En heeft SAM zijn oogjes open? Dan mag het kindje uit bed en naar papa en mama toe. Goedemorgen!

wekker2. Een geboortekaartje in de vorm van een blauw rompertje. Hoera, het is feest want er is een jongetje geboren! Op de voorkant van dit originele kaartje is een blauw konijntje ‘genaaid’  en op de achtergrond vind je een blauwe strepenprint.

romper-konijn-blauw3. Een origineel kraamcadeautje geven is heel leuk. Maar ik ken ook moeders blij zijn met praktische cadeautjes. Een luiertaart bijvoorbeeld;  niet alleen een leuk, maar ook een zeer bruikbaar cadeau want pasgeborenen zijn immers luier-grootvebruikers. Voor meisjes natuurlijk ook in het roze verkrijgbaar.

luiertaart-jongen-340x340

4. De gemiddelde Nederlander staat 8,5 minuten in de douche. Best lang vind ik dat en dat kan vast korter. Gebruik hiervoor de douche coach. Deze loopt precies 5 minuten. Als je je hieraan houdt, bespaar je al snel 42 liter warm water per douchebeurt. En als elke Nederlander dat doet, besparen we jaarlijks maar liefst 28 miljard liter water!

douchecoachfoam5

5. Hé, dit is een origineel en bijzonder kussen! Het is gemaakt in de vorm van een echte tent. De rits kan ook daadwerkelijk open en dicht, dus laat die kampeervakantie maar beginnen! Het kussen meet 50×40 en komt inclusief vulling.kussen

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #53
Volgend artikelNatuurlijke dierproef-vrije schmink van Greenjump
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in