B-Blocks

Voor haar verjaardag kreeg mijn dochter dit jaar een kado wat mijn enorm tegen de borst stuitte. Ik houd namelijk erg van houten speelgoed, wat vaak mooi en duurzaam is. Ze wilde echter zo ontzettend graag een plastic kinderlaptop, dat ik het niet over mijn moederhart verkreeg om haar wens niet te verhoren. En dus staat er nu zo’n roze herrie makend plastic beeldscherm in onze woonkamer. Gelukkig kregen we in diezelfde week de B-Blocks van Vegros toegestuurd. Er was me al verzekerd dat dit heel leuk speelgoed was, maar ik wilde dat graag zelf beoordelen. Intussen kan ik melden dat daarvan niets gelogen was. De B-Blocks worden gelukkig vaker tevoorschijn getoverd dan de laptop. Zowel dochter als zoon spelen er graag mee. B-Blocks is eigenlijk een soort Kapla, maar dan goedkoper. Je kunt er allerlei bouwwerken mee maken. Wij bouwen vaak samen een zo hoog mogelijke toren, wat nog best lastig is. Uren zijn ze ermee zoet. Bij Vegros koop je dit fijne speelgoed en natuurlijk verkopen ze er nog veel meer leuk houten spul! Echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen als je net als ik van houten speelgoud houdt. Bovendien heeft Vegros het heel handig op leeftijd gesorteerd. Dat maakt zoeken een stuk gemakkelijker. Er is trouwens nu een leuke actie: als je een setje van 500 blokken bestelt en je vult bij de opmerkingen in dat je via Hip & Hot komt, dan krijg je een set van 100 blokjes gratis om aan iemand cadeau te doen!

Vegros is zo gul geweest om  1 setje B-Blocks weg te geven voor de winactie. Je moet dan wel even op de website zoeken hoeveel verschillende soorten Castagnettes er zijn. Het antwoord geef je door via dit formulier. Deze actie loopt tot 27 maart 2010.

Vorig artikelExpresso
Volgend artikelLe Bibble
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in