It’s a Clock!

Happy_New_Year_WebsiteZo, de kerst hebben we weer achter de rug, we maken ons op voor oudjaar. Je kent dat wel: lekker eten, spelletjes doen, tv kijken, oliebollen, champagne (niet voor mij dit jaar ivm zwangerschap) en dan vuurwerk afsteken. Ik houd het trouwens bij sterretjes, ben niet zo van het vuurwerk. Dat vind ik eigenlijk zo zonde van mijn geld. Knal en weg is het. Maar kinderen vinden het vaak geweldig. Ken je dat probleem dat ze de hele avond vragen: wanneer is het nou nieuwjaar? Wanneer gaan we nou vuurwerk afsteken? Daarvoor is nu een perfecte oplossing. Nieuwsbrieflezers weten misschien al waar het over gaat, namelijk It’s a Clock! Dit is echt een geweldig handige klok voor kindjes vanaf een jaar of 3. Aan de wijzers van de klok zitten figuurtjes. In de rand van de klok plaats je kaartjes. Bijvoorbeeld een kaartje van vuurwerk (te downloaden op de website van It’s a Clock!).Tegen je kind kun je nu heel eenvoudig zeggen dat het tijd is om vuurwerk af te steken, als het figuurtje (in ons geval een feetje) bij het vuurwerkkaartje is. Zo kunnen ze het zelf in de gaten houden en vragen ze niet om de paar minuten hoe lang het nog duurt. Wat hier erg handig werkt, is het bed-kaartje. Wij zetten dit ‘s morgens om half 8 en hebben met onze dochter afgesproken dat ze niet naar ons toe mag komen voor het feetje bij het bedje is. Na een korte inoefeningstijd werkt dit nu perfect! We gebruiken de klok steeds vaker: wanneer gaan we eten, wanneer gaan we naar opa en oma (ik heb zelf een kaartje gemaakt met een foto van opa en oma), wanneer gaan we naar bed en nog veel meer. Het is echt een geweldig product, kan het elke papa en mama aanraden om aan te schaffen!

products_products

Wil jij ook structuur aanbrengen in het leven van je kindje? Geef jij je kindje de duidelijkheid die het nodig heeft om de dag te begrijpen en wil je ook van het gezeur af zijn van “wanneer gaan we …? Schaf ‘m dan nu aan! Met een beetje mazzel heb je de klok nog voor oudjaar in huis. Met de kortingscode Hip&Hot ontvang je bovendien nu 10% korting, dat mag je natuurlijk niet laten lopen! De klok is trouwens veel groter dan je verwacht, ongeveer de grootte van een halve voetbal. Daardoor is alles goed zichtbaar voor de kinderen. Je koopt ‘m in de webshop van Itsaclock.com. Op de website vind je trouwens heel handige informatie over leren klokkijken, downloadkaartjes, filmpjes, gebruikerstips en zelfs een spelletje!

itsaclockblauw

Vorig artikelGehaakte kerstdecoratie
Volgend artikelNieuw jaar, nieuwe kalender
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Oh, deze is wel heel leuk!
    Ik vertel nu aan de hand van de gewone klok wat we wanneer gaan doen, maar dit is veel leuker. Ik ga ‘m bestellen.

  2. De klok is binnen en hij is echt leuk! Michelle vind ‘m ook erg leuk. Ze ging gelijk de kaartjes op de goede plek zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in