Trapautodealer

kever-babySpeciaal voor de jongetjes: de Trapautodealer! Ook zo’n echt knulletje in huis dat helemaal gek is van auto’s? De verschillende merken al uit z’n hoofd kent en niet kan wachten tot ie zijn rijbewijs heeft? Nou, dan weet ik wel wat voor zijn verlanglijstje… De Trapautodealer heeft namelijk heel realistische trapautootjes! Deze trapauto’s zijn nergens in de winkel te koop en dus super origineel. De meeste auto’s zijn geschikt voor kids van 3 tot 6 jaar, maar er zijn 3 trapauto’s waar de kleintjes vanaf 2 jaar al op kunnen. De trapauto’s zijn levensecht, geen detail is vergeten. En het is geen Chinees speelgoed, maar ècht Italiaans design. De meeste trapauto’s zijn ook verkrijgbaar als 6v of 12 v  accu speelgoedauto. Het ideale verjaardagscadeau dus!

De lezers van Hip & Hot krijgen de gehele maand 10% korting op alle trapauto’s. Vul hiervoor bij je bestelling de code hipenhot in bij het kortingsveld. Deze actie loopt tot 20 juni 2009. Snel aanschaffen dus, die trapauto!

mercedes-sl300

Vorig artikelTaste!
Volgend artikelGribbeltje geboortekaartjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in