It’s a Present

Er zijn op internet veel webshops te vinden die leuke cadeautjes verkopen, maar bij It’s a Present kun je terecht als je echt iets unieks zoekt. Er zijn genoeg leuke dingen te vinden, die je aan iemand anders kunt geven maar ik moet zeggen dat er ook erg leuke dingen op de site staan die ik zelf liever wil houden. Zo mocht ik de My Drap servetten uitproberen en wat zijn die ideaal zeg. Zeker als je kinderen hebt en er wel eens wat gemorst wordt is het super handig om zoiets in huis te hebben. Het is eigenlijk gewoon een rol met servetten, verkrijgbaar in een aantal mooie kleuren. Maar wat ik zelf zo fijn vind is dat het geen wegwerp servetten zijn. Ze zijn gemaakt van katoen en na gebruik kun je ze gewoon in de wasmachine gooien. Ideaal toch? Wat nog zo’n handig item is, is de Boc ‘n Roll. Het is eigenlijk een vervanging van het plastic zakje waar je je brood of fruit in doet. Je vouwt als het ware je boterham er in en dan kun je het zo meenemen naar je werk of school. En omdat hij best groot is, kun je hem ook nog eens als placemat gebruiken als je gaat eten. Je kan er een hoop plastic zakjes mee besparen, dus ook nog eens goed voor het milieu. De Boc ‘n Roll kan ook in de wasmachine.

Verder vind je bij It’s a Present nog veel meer andere mooie tafel en keukenproducten, zoals het serviesgoed van ZuperZozial. Het is gemaakt van bamboe en ziet er echt prachtig uit. Of wat dacht je van de prachtige karaffen van Royal VKB. Ideaal om water te serveren en in een een karaf ziet het er al meteen een stuk mooier uit op tafel. Het mag duidelijk zijn dat je bij It’s a Present aan het juiste adres bent als je op zoek bent naar leuke artikelen voor in je keuken of op tafel. Ik zou zeggen, ga snel een kijkje nemen bij It’s a Present want er zit voor jou ook zeker wat leuks tussen.

Vorig artikelRoxie’s a-Mazing Vacation Adventure
Volgend artikelDoor Noor
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in