Baggy Bash

Littlegift, voor mij een oude bekende, verraste mij rond de sinterklaas met een wel heel leuk (eetbaar) persbericht. Voor mij reden om de website weer eens aan te  klikken en te zien welke nieuwe spulletjes de laatste tijd hun intrede hadden gedaan. Littlegift, een webshop met cadeautjes die je happy maken, is altijd op zoek naar leuke spulletjes. Op deze zoektocht kwamen ze bijvoorbeeld de ontzettend mooie en originele creaties van Baggy Bash tegen. Met liefde ontworpen door Geertje Kessels. Ik ben super enthousiast over de sleutel- en tashangers, spiegeltjes, tassen, beschermengeltjes en alle andere Baggy Bash creaties. Jij ook? Natuurlijk vind je op de website ook nog andere leuke cadeautjes zoals heerlijk warme sjaals, leuke boeken en hippe armbanden. Nog snel een (kerst)cadeautje shoppen? Ga dan naar Littlegift.

Speciale Hip & Hot actie: t/m 31 december betaal je geen verzendkosten bij Littlegift! Dat maakt het uitzoeken van een cadeautje nog leuker…
Gebruik hiervoor de kortingscode LGHHDEC10*. * actie is geldig t/m 31 december 2010 en geldt niet i.c.m. andere (kortings)acties.

Vorig artikelInbakeren met Babyknotje
Volgend artikelBabyfoon met beeldscherm
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in