Door Noor

Ik zit zelf regelmatig achter de computer, soms misschien wel een beetje te veel. Maar ik vind het altijd wel fijn als ik wat mooie dingen om mij heen heb staan op de computer kamer. Een toetsenbord en muis zijn eigenlijk altijd vrij saai, dus wat is er dan leuker dan een mooie fleurige muismat. Bij Door Noor kun je een paar prachtige muismatten kopen van Papaya Art. Er zijn verschillende ontwerpen en ik vind ze allemaal even mooi. En wat helemaal geweldig is, je kunt er nog op schrijven ook. Elke muismat heeft 50 gekleurde vellen die je dus kunt gebruiken als notitieblok. Dus naast mooi zijn ze ook nog eens functioneel, echt ideaal. Door Noor verkoopt trouwens nog veel meer mooie artikelen van Papaya Art, zoals notitieboeken en waterflessen. Allemaal prachtige, kleurrijke ontwerpen.

Namens Door Noor mogen we twee muismatten weggeven. Wil je kans maken op zo’n mooie muismat, geef dan via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Hoeveel verschillende varianten zijn er van de Papaya Art muismat? Deze actie loopt tot 9 december 201.

Vorig artikelIt’s a Present
Volgend artikelEngelse drop, of toch niet?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in