Jongensmerkkleding

Jongensmerkkleding.nl is de webwinkel van Heidi van Soest. Als moeder van twee jongens vond ze dat er weinig originele jongenskleding te koop was en dus besloot ze een eigen webwinkel te starten met eigenwijze jongenskleding en nostalgische, retro accessoires als petjes en bretels. Een niet-alledaags assortiment, maar wel met betaalbare prijzen en gratis verzendkosten als je iets t.w.v. 20 euro of meer bestelt! Deze zomer heeft ze o.a. een speelse, nonchalante linnen kledinglijn ingekocht. Deze kleding is perfect voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft, communie of een feest, maar ook heerlijk voor warme zomerdagen. Stel dat je iets bestelt ter gelegenheid van een feest, dan hoef je het daarna niet in de kast te hangen. Op een jeans broekje staat een linnen hemdje ook geweldig en linnen broekjes dragen prettig op een warme zomerdag! Linnen stof ademt, net als de menselijke huid en is dus ideaal bij warm weer in de zomer. Linnen is ook anti-allergisch. Dit maakt het een ideale stof voor kinderen een gevoelige huid, en is vooral goed voor kinderen met huidaandoeningen zoals eczeem en allergie, want het is niet-allergisch en heeft een natuurlijke pH-balans.

Jongensmerkkleding.nl stelt een cadeaubon beschikbaar ter waarde van 25 euro! Laat ons weten via dit formulier welk kledingstuk jij het allerleukst vind als je de huidige collectie van Jongensmerkkleding.nl bekijkt. Of beschrijf wat voor soort kledingstuk jou voor de wintercollectie een aanwinst lijkt! Deze actie loopt tot 30 juni 2012.

Vorig artikelColorCap & ColorScreen
Volgend artikelTwinklestar
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in