Bandajana’s zijn zomers hip!

bandajanas Superblij was ik toen mijn Bandajanas binnenkwamen. Ik had ze eenvoudig besteld via de website. Daar kun je zelf de kleur slippers, banden en accessoires uitkiezen. Dat vond ik nog best moeilijk trouwens, om te kiezen. Moest mezelf echt inhouden om niet meer dan 2 paar te bestellen. Ze zijn zo leuk, je wil er al gauw bij iedere outfit eentje. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een vrij neutrale kleur, met wat roze. Kan ik goed combineren met allerlei jurkjes deze zomer.

Wat is Bandajanas?

Bandajanas is een hip en eco-vriendelijk slippermerk waarbij het mogelijk is om je eigen unieke slippers te creëren. De teenslippers voor dames hebben een zacht voetbed en worden gemaakt van eco vriendelijk foam. Deze trendy slippers zijn niet alleen naar eigen inzicht samen te stellen, ze zijn bovendien op verschillende manieren te dragen. Wissel een stylevolle en hippe look bijvoorbeeld af met een boho, Ibiza style uitstraling, een romantische of stoere uitstraling.

Hoe zitten ze?

Iemand op Instagram vroeg aan mij hoe ze zitten. Nou, prima. Het voelt eigenlijk precies zoals gewone slippers aanvoelen. Wel zitten ze iets steviger, doordat je ze om je enkel bindt. Je loopt er dus fijner op dan de gewone teenslipper. Zelf vind ik ze vooral veel eleganter, juist door die leuke bindmanier om je enkel. Je kunt eindeloos variëren met de kleuren banden, verschillende bindmanieren en de diverse accessoires.

bandajanas elegante slippers

Hebben?

Ja, jij wil ze ook hebben. Echt. Ze zijn niet duur en tè leuk om te laten liggen. Je koopt ze via de webwinkel van Bandajanas. Laat je weten welke jij gekozen hebt?

hippe slippers

 

Vorig artikelTips om een yogavakantie te boeken
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #69 deel 1
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

4 REACTIES

    • Snap het, maar echt, ze zitten heerlijk! Ik heb ze ook op de gok besteld, maar heeft helemaal goed uitgepakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in