Hipgemaakt

Meestal bouwden wij tenten van dekens en bezems. Of de tafel en de stoelen. Best leuk en voor kinderen maakt het allemaal niet uit, maar hip is het niet. Bovendien storten dat soort tenten altijd honderd keer in en als moeder blijf je dan knijpers bevestigen en stoelen verzetten. Ik had al wel eens van die wigwams gezien en die leken me eigenijk best leuk en vooral erg handig. Je klapt ze immers zo in en uit en ze nemen ingeklapt weinig plek in. Maar nooit zag ik er eentje waarvan ik dacht: die is te gek. En toen vond ik de website van Hipgemaakt. En daar zag ik me toch een paar originele, hippe wigwams! Elke wigwam is handgemaakt en dus uniek. Prachtige stoffen en extra bijzonder vind ik de raampjes met planten ervoor. Zo leuk verzonnen! Wij kregen een wigwam om te testen en ik kan vertellen, in het echt is ie nog leuker dan op de plaatjes. Met zorg gemaakt, makkelijk in elkaar te zetten en grooooot! Daar kunnen heel wat kindjes thee in drinken. Ik heb er zelf al flink wat tijd in doorgebracht met dochterlief. En tijdens de laatste mooie nazomerdagen verhuisden we de wigwam van binnen naar buiten in de tuin, waar de buurkindjes er ook met veel plezier in speelden. Was je van plan om een wigwam te kopen, maar wist je nog niet waar? Stop dan maar met zoeken, dit zijn namelijk echt de allerleukste!

Helaas, er is geen wigwam te winnen… maar wel een hippe sleutelhanger, gemaakt door Hipgemaakt. En die kun je winnen als je ons kunt vertellen waarom Hipgemaakt begonnen is met het maken van wigwams. Dat laat je ons weten via dit formulier en wie weet krijg jij deze sleutelhanger straks opgestuurd. Deze actie duurt tot 3 november 2010. Bovendien staat Hipgemaakt 1,2 en 3 oktober op de XXLiving najaarsfair in Vught. Voor de mensen die daar meer dan 50 euro bij Hipgemaakt besteden, ligt er een leuke verrassing klaar!

Vorig artikelSlings and Things
Volgend artikelMetalie
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in