Juulswinkeltje

Bij Juulswinkeltje kun je terecht voor veel. Heel veel! En dan vooral op het gebied van cadeautjes. Voor jezelf, maar natuurlijk ook voor een ander. Want wat is er nou leuker dan cadeautjes weggeven? Een greep uit de collectie: beenwarmers, jurkjes, boekenleggers, sieraden voor groot en klein, haarknipjes, de mommy measure, geweldig hippe poppendekentjes en nog veel meer. Je kunt er dus ook prima shoppen voor Valentijnsdag. Zij zorgen dan dat je het op tijd in huis hebt. Leuke hartjesartikelen vind je er genoeg.

Juulswinkeltje stelt 2 leuke hartjesartikelen beschikbaar voor onze wintactie, te weten: een hollands hartje en een hartjesslinger. Kun je mooi je huis mee in Valentijnssfeer brengen! De vraag die je om kans te maken moet beantwoorden is: vanaf welk bedrag kun je bij Juulswinkeltje al een kadobon bestellen? Het antwoord geef je weer door via dit formulier. Deze actie loopt tot 12 februari 2010.

Vorig artikelProud Mama armband
Volgend artikel2Wish: color your life!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in