Proud Mama armband

Jawel, ook vandaag weer een leuke Valentijnsactie! Ken je namelijk die ontzettend hippe armbanden van Proud MaMa? Daarmee zul je iedere trotse mama zien glimmen van oor tot oor. Proud MaMa heeft behalve armbanden nog veel meer leuke sieraden voor (aanstaande) moeders. Ik vond de babybel ook altijd al superleuk. Snap eigenlijk niet waarom ik die nog steeds niet heb aangeschaft. Het leuke van zo’n babybel is namelijk dat het kindje het belletje na de geboorte als geruststellend zal ervaren, kindjelief heeft het namelijk vaker gehoord toen hij of zij nog veilig in mama’s buik zat. Bij Mie Toe moet je trouwens ook zijn voor het hipste speelgoed. Daarover schreef ik al eerder!

Dus mama’s van Nederland, België en de rest van de wereld: heeft je partner nog een hint nodig om een leuk Valentijnscadeautje te scoren? Geef dan deze site blog door. Of doe gewoon stiekem zelf mee met deze leuke winactie. Je maakt namelijk kans op een Proud MaMa armband! We willen graag weten wat je het allerleukste artikel van Proud MaMa vindt, je heeft het door via dit formulier. Win je, dan ontvang jij of je geliefde deze hippe armband op Valentijnsdag via de post! Deze actie loopt tot 12 februari 2010.

Vorig artikel2Bling parfum voor Valentijnsdag
Volgend artikelJuulswinkeltje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Hallo,
    Ik vond de basic armband al erg mooi maar deze versie is nog superder! Die oud zilveren look vind ik helemaal hip&hot! Natúúrlijk zou ik deze graag met valentijn omdoen en mijn lieve man eens ondeugend aankijken met de vraag “tja… van wie zou ik deze armband toch gekregen hebben, dat moet toch wel een échte valentijn zijn…”
    (enkele uurtjes daarna zou ik met twinkelende oogjes toch wel eerlijk opbiechten dat hij van jullie kwam hoor !)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in