2Wish: color your life!

Is de winterdepressie toegeslagen? Ben je het deprimerende wit en grijs wel een beetje beu aan het raken? Of houd je gewoon van KLEUR? Kleur je leven dan met de spulletjes uit de webshop van 2Wish! Ze noemen het antidepressiva voor je huis, en ik denk dat het werkt. Felgekleurde vaasjes, kussens, kleden. Vrolijk servies en kookspulletjes. Kinderspeelgoed, lampen, paraplu’s en zelfs het schoonmaken wordt een vrolijk klusje met de spulletjes van 2Wish. En jawel, ook bij 2Wish kun je terecht voor de hipste, leukste en vrolijkste Valentijnscadeaus! Er is zelfs een speciale categorie aangemaakt, zodat je direct overzichtelijk kunt zien wat ze op dat gebied allemaal hebben. Bijvoorbeeld die lieve hartjes-emmer of die geweldig leuke schaaltjes om je geliefde zijn of haar favoriete griesmeelpudding in te serveren… Vrolijk de winter op met de spulletjes van 2Wish!

2Wish stelt in het kader van Valentijnsdag zo’n setje vrolijke hartjesschaaltjes beschikbaar voor de winactie. Zoek even op wat het formaat is van het hartvormige sieradendoosje en geef het antwoord door via dit formulier. Laat ook meteen weten of je de schaaltjes, indien je wint, wilt laten opsturen naar jezelf of iemand anders en welke tekst er dan bij moet. Dan zorgt 2Wish dat jouw Valentijn verrast wordt op een heel bijzondere manier! Deze actie loopt ook weer tot 12 februari, zodat er voldoende tijd is om te zorgen dat je surprise bij je geliefde bezorgd wordt.

Vorig artikelJuulswinkeltje
Volgend artikelSimply Because
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in