Keien van Kinderen

Vind jij het soms lastig om te bedenken hoe je het best je kind kunt uitdagen? Vraag jij je wel eens af hoe je de talenten van je kindje op de juiste manier kunt laten ontwikkelen? Dan heb ik nu iets gevonden wat je daar bij kan helpen. Ik werd namelijk door mijn vader getipt over een superleuk boekje van uitgeverij Zwijsen, namelijk “Keien van Kinderen“. Dit boekje, geschreven voor Hans Cohen de Lara, psycholoog en gespecialiseerd in de ontwikkeling van kinderen, beschrijft hoe je kinderen het beste kunt stimuleren om de talenten waarmee ze geboren worden te ontwikkelen. Hij beschrijft dit op het gebied van taal, denken, motoriek, creativiteit en de sociaal-emotionele ontwikkeling. Het leuke van dit boekje vind ik dat het niet heel theoretisch is, maar dat er tal van praktische tips in staan waar je als ouder meteen mee aan de slag kunt. Om de prijs hoef je het trouwens niet te laten, het kost maar €18,95. Je bestelt het oa via de webshop van Zwijsen.

En jawel, wij mogen ook een exemplaar weggeven! Zodat jij straks aan de slag kunt met de praktische tips om aan te sluiten bij de talentenontwikkeling van jouw kindje! Laat ons via dit formulier weten wat volgens jou talenten van je kindje zijn en wie weet mag jij dit boekje volgende maand in ontvangst nemen. Deze actie loopt tot 24 januari 2010.

Vorig artikelHippe Knipjes
Volgend artikelEkobe
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in