Hippe Knipjes

We kwamen al vaker leuke webshops tegen op het gebied van haarknipjes. Met een dochter die lange haren heeft blijf ik interesse houden in nieuwe en leuke speldjes, elastiekjes en andere haarspulletjes. Bij Hippe Knipjes zag ik ook weer zoveel mooie haaraccessoires. Knipjes in alle soorten en maten. En wat ik altijd leuk vind, is om een beetje aan te sluiten op een thema wat speelt. Vandaar dat ik in december haarknipjes met sinterklaasjes en rendiertjes bestelde bijvoorbeeld. Nu komt Valentijnsdag eraan. En dus wil ik graag haarknipjes met hartjes. Nou, daar kun je bij Hippe Knipjes wel voor slagen! Ze hebben een speciale Valentijnslijn namelijk!

En…je kunt ook een setje Valentijnshaarknipjes winnen! Is dat even leuk! Je hoeft hiervoor alleen maar op de site te kijken naar al het moois dat Hippe Knipjes al verkoopt en door te geven welk creatief idee je nog mist. Dat doorgeven doe je natuurlijk via dit formulier. En wie weet, win jij dan 1 van de 3 setjes die we mogen weggeven! Deze actie loopt tot 12 februari 2010.

Vorig artikelSture & Lisa
Volgend artikelKeien van Kinderen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Ik zou heel graag elastiekjes hebben met Hello Kitty erop. Het liefst niet al te bonte maar b.v. rood met wit en zwart of groen met wit of paars met wit.

    Ik vind Hello Kitty heel leuk.

    Merlijn, 6 jaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in