Ekobe

Januari is een perfecte maand voor het maken van bewuste keuzes. Wellicht deed je niet aan goede voornemens, maar kiezen voor de gezondheid van mens en planeet willen we toch eigenlijk allemaal? Ik stuitte, in mijn zoektocht naar leuke babyspulletjes, recent op de webshop Ekobe en was verrast hoeveel leuke spulletjes er verkrijgbaar zijn op baby- en kindergebied die tegelijk heel verantwoord zijn. Biologische kleding voor baby, dreumes en peuter. Superlieve rompertjes en jumpsuits in neutrale of felle kleurtjes. Maar ook  heel originele producten zoals kettingen van Barnsteen die zouden helpen bij het verzachten van de pijn bij het doorkomen van de tandjes, een heerlijk zacht schapenvachtje om lekker op te liggen en eindeloos foto’s van je kleintje op te maken of verantwoorde huidverzorging voor de mama’s verkopen ze bij Ekobe. Echt de moeite waard om vanuit je luie stoel eens verantwoord rond te neuzen op deze site.

Bij Ekobe verkopen ze ook kinderwagen buggy’s voor eco bewuste ouders, namelijk van het merk Naturkind. En voor Hip & Hot lezers is tot eind april 2010 een leuke actie als je deze kinderwagen aanschaft. Je krijgt namelijk helemaal gratis en voor niks een regenhoes erbij! Wel even de actiecode hipenhot invullen bij je bestelling.

Vorig artikelKeien van Kinderen
Volgend artikelGribbeltje is jarig!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in