Kids Calender

Geniaal! Een kalender voor kinderen op de iPad. Het ziet er aantrekkelijk uit en is heel handig bij te houden. Wij kregen een promocode om uit te proberen en mijn dochter Sterre van 5 vindt het enorm leuk. Eerst hebben we haar adresboek gevuld met adressen en telefoonnummers van al haar vriendjes. Das handig, want daarna kun je op een eenvoudige manier speelafspraakjes toevoegen. Wekelijks terugkerende afspraken zoals haar balletlessen kunnen er in, ze kan zelfs stickertjes plakken! Elke ochtend kijken we even hoe de dag er uit ziet en zodra er een nieuwe afspraak komt, zetten we deze er in. Dit geeft haar houvast en ze weet zo precies waar ze aan toe is. Heel gestructureerd! Vaak vraagt ze zelf of ze even in haar agenda mag kijken. Ook voor oudere kinderen is dit een fijn systeem, ik kan het echt aanraden. De agenda is helemaal te customizen naar eigen smaak en er kunnen zelfs foto’s worden toegevoegd aan het adresboek. De agenda is te gebruiken voor meerdere kinderen in het gezin. Ga voor meer informatie naar de website van Kids Calender. De app is hier te downloaden en kost €2,39.

Namens Kids Calender mogen wij 2 promocodes weggeven. Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen! Laat ons via dit formulier weten hoeveel agenda’s er per app kunnen worden toegevoegd. Deze actie loopt tot 17 april 2012.

Vorig artikelTeken je Knuffel
Volgend artikelSweet Peanut slaapzak
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in