Catseye neem je mee op vakantie of naar school!

Catseye - KarmaSpannend weer, de eerste week naar school. Zeker als het ook nog eens het 1e schooljaar betreft van je kleintje. Niet meer bij mama thuis hele dagen, of naar het kinderdagverblijf. Nee, nu is het voor het echie… naar school.

Bij Zazou hebben ze er iets op gevonden wat het naar school gaan een tikketje minder spannend en meer bijzonder maakt. Ook jouw kindje heeft vast en zeker een favoriet dier. Een poes, hond of paard bijvoorbeeld. Hoe leuk is het dan als je ervoor zorgt dat jouw kindje iets bijzonders mee mag nemen naar school waar bijvoorbeeld haar favoriete dier opstaat?

Wat dacht je van een leuk etui met een poes erop? Lekker roze, of juist die met die grote poeze-ogen voor de wat stoerdere dames. Een potlood, gum en liniaaltje erin en ze is al klaar voor de ‘grote kinderenwereld’.

Het merk Catseye heeft veel verschillende modellen tasjes die voor alles te gebruiken zijn. Leuk als etui bijvoorbeeld, of als tasje om de haarspeldjes in te bewaren. Daarnaast hebben ze ook prachtige toilettassen in hun assortiment zitten. De leukste collectie vind je bij Zazou. Snuffel maar eens lekker rond en verwen jouw zoon of dochter met iets leuks voor het nieuwe schooljaar of voor de vakantie!

Catseye - poes

Vorig artikelKleur de wereld!
Volgend artikelSchooletui met foto
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in